Круизни компании

Круизни компании

Среден ранк

Carnival

Carnival_paradise

Известни на борда със забавленията, вие можете да се наслаждавате на почивка с отличителна гастрономия, невероятен спа център, басейни,  водни пързалки, джакузита. Има специална занималня за децата, с професионален екип служители,  които се грижат за малките, докато родителите са ангажирани в други занимания всеки ден.

 

 

 

 

Costa

CostaRiviera

Италиански стил на пътуване, с 60 годишен опит в круизната индустрия. На борда гостите могат да посетят семинари по готвене (италианска кухня), или пък да поиграят тенис и волейбол. Насладете се на великолепен спа център, или релаксирайте покрай басейна и планирайте следващата си брегова екскурзия.

 

 

 

 

Fred. Olsen

Fred_Olsen

Тази круизна компания е втората най-стара в света. Ориентирана към семействата, предлага традиционна кухня, пазарът и е главно от Обединеното кралство, с британски офицери на борда. Флотата има 4 кораба със средна големина, английската атмосфера присъства на борда.

 

 

 

 

 

NCL

norwegian_dawn

Най-иновативната флота от кораби по море, с програма „Свободен стил на пътуване”, дава на гостите да правят точно това, което искат. Има нови менюта в ресторантите, по-специална база наставяне, нови забавления и пътуването е свързано не само с корабите, но и с дестинациите. Вече компанията е “Световна Водеща Круизна Компания”.

 

 

 

 

 

P&O Cruises

Po_Cruises

Корабите носят имена Pacific Pearl, Pacific Jewel, Pacific Dawn и Pacific Sun. Единственената компания, която оперира на Австралийския и Ново Зеландския пазар с пристанища от Сидни, Бризбейн, Окланд, Ню Касъл, и Фремантъл.

 

 

 

 

Royal Caribbean International

Royal_caribbean

Глобална круизна компания, с 40 годишен опит. С 22 кораба и с най-големия кораб в света, “Allure of the Seas” от серията кораби „Oasis”. Ориентирана към семействата, или индивидуално пътуващите, стилът е американски, предлага се голямо количество храна и качествени забавления. В световните топ класации, впечатлява критиците и любителите пътешественици с “WOW”.

 

 

 

 

Star Cruises

Star_Cruises

Със седалище в Сингапур, компанията е лидер в круиз индустрията на Азиатския пазар, събрала много награди по време на 15 годишната си история. С ориентация към лежерен стил на обличане, гъвкава и забавна, без определно време за хранене и удобно облекло.

 

 

 

 

 

Swan Hellenic

4.0.1

Заслужава си парите, които давате за пътуването, с отдаден екип от служители, с всички включени парични благодарности.

 

 

 

 

 

 

 

Първокласни компании

 

Azamara Club

azamara_1

С 2 малки кораба Azamara Journey и Azamara Quest, капацитетът на които е 694 гости, те предлагат бутикова европейска атмосфера докато пътуват до 140 пристанища и 50 държави.

 

 

 

 

 

 

Celebrity

celebrity_silhouette

В челните топ класации, „Най-добри големи кораби в света” за поредни 6 години от читателите на Condé Nast Traveler. Флотата от кораби наброява 12 кораба пътуващи до над 200 пристанища по света. Набляга се на детайлите, в съотношение служители – гости 2:1.

 

 

 

 

 

Cunard

cunard

Повече от век и половина, корабите на Cunard са се обособили с изискан стил на океанско пътуване.

 

 

 

 

 

 

 

Holland America

holland_america

С повече от 135 годишен опит, компанията има 15 кораба, които предлагат близо 500 круиза от над 25 държави всяка година. Подобренията струват на компанията над 525 милиона долара и предлагат на гостите нова база настаняване, забавления, програми обогатяващи знанията, по-високо ниво на кулинария.

 

 

 

 

 

MSC

msc_lirica5

Семейна компания, която предлага традиционна италианска гостоприемност със съвременно обзавеждане и международна кухня. Политиката и е да продава семейния круиз, като децата и тинейджърите плащат само пристанищните такси.

 

 

 

 

 

 

Oceania Cruises

oceania

Флотата има малки и елегантни кораби, средна големина, Regatta, Insignia, Nautica, Marina и  Riviera през 2012. Атмосферата на борда е като в клуб от провинцията, няма изискано облекло.

 

 

 

 

 

 

P&O UK

PO-Cruises_UK

Дългогодишен Британски оператор направил сливане и вече, част от Карнивал груп, насочен към всички възрасти. През 2011 година, корабите Oriana, Aurora, Arcadia и Artemis предприемат своите пътешествия около света, като посетят 89 дестинации в 46 държави.

 

 

 

 

 

Princess Cruises

Crown_Princess

Флотата кораби е съставена от 17 модерни кораба, които пътуват до над 350 дестинации по света.  Вече част от Карнивал груп.