Дестинации

Аляска

AlaskaПотопете се в красотата на дивия свят на Аляска като отпивате капучино от уединената си веранда. Мечки. Гологлави орли. Китове разчупващи гребена на вълната. Любимите животни на майката природа се разхождат на воля, като вас. От внушителните гледки на глетчера Хубард до вожденския дух на Джуно, Селебрити Аляска е експедиция.

 

 

 

 

Азия

Asia

Далечният  Изток е място съчетаващо красота, история и мистерия. Корабите ще ви пренесат до Азия с великолепен стил и лукс. Пристанища във Виетнам, Тайланд, Китай, Бали и още. Престои в Банкок – Тайланд, Хо Чи Мин и Халонг Бей -Виетнам.

 

 

 

 

 

Австралия/Нова Зеландия

Australia

Изживейте срещата с преливащо разнообразие от култури и внушителните природни гледки.
Има повече от коали и кенгуру. Това е едно емоционално въздействие от невероятно модерна архитектура, очарователна аборигенска култура и впечатляващи морски брегове. Спуснете се в планините и древните гори и изживейте тръпката от среща с действащи вулкани.

 

 

 

 

Бахами

Bahamas

Отпуснете се сред сините води и зашеметителните бели плажове.
Подводните приключения ще ви представят очарователния морски живот.
За пътешественици, които отмарят, Бахамите са идеалния остров да си възвърнете енергията. Отпуснете се на белите плажове, тюркоазените води, тропическия бриз и усмихнатите местни хора ще направят вашето пътуване още по-вълнуващо.

 

 

 

 

Бермуда

beach_bermuda

Едно пътешествие до остров изпълнен с богата история и изпъстрен с чар.
Запишете се на крикет или отпивайте от следобедния чай в истински английски стил. Разходете се по калдъръмените улици сред пъстроцветни къщи и внушителни гледки.
Ще се прехласнете по природните чудеса, култура и история на този забележителен островен рай.

 

 

 

 

Канада/Нова Англия

Canada

Очарователни пристанища, красиви градини. Чудесните пристанища в Канада и Нова Англия са богати на музеи, галерии, исторически забележителности и разбира се екскурзии за риболов.

 

 

 

 

 

 

 

Кариби

Caribbean

Забравете стреса като се потопите се в кристалните сини води и се отпуснете на плажове с бял пясък.
Насладете се на някои световно известни невероятни плажове, или пък се вдъхновете от приключение с обиколка по суша и море. Завършете деня с освежаващ коктейл и богато меню от морски дарове, като наблюдавате как слънцето се скрива в синия хоризонт.

 

 

 

 

Европа

Europe

Събудете сетивата си в градове богати на безценно изкуство, музика и гастрономия.
Това е мястото на най-романтичните градове. Мястото на модните подиуми, най-вкусните храни. Вижте класическа архитектура, насладете се на стари съкровища и се отпуснете в лукс и стил на борда на вашия кораб. Круизи в Северна Европа; Южна Европа, Западно Средиземноморие; Източно Средиземноморие, Канарски острови.

 

 

 

 

Галапагоските острови

galapagos

Познат като вдъхновението от теорията на еволюцията на Чалз Дарвин, този низ от острови е толкова отдалечен, че доста от животните не се срещат на друго място по земята. От гигантски костенурки до морски игуани, островите на Галапагос ви дават шанса да наблюдавате една жива лаборатория на адаптация.
Уникален архипелаг от недокостната природа и чистотата на дивия свят.

 

 

 

 

 

Хаваи

Hawaii

Екзотичните водопади на остров Хило и спокойствието на остров Мауи ще направят вашето пътуване до Хаваите незабравимо.
От неописуеми залези и плажове обгърнати с палми, до изумрудено зелени гори и гръмки вулкани. Вижте една земя открита и гостоприемна, но забулена в мистерия.
Ще откриете Хаваите с вашето въображение.

 

 

 

 

 

Панамския Канал

Panama_Canal

Застанете пред величието на Панамския Канал на борда на Селебрити.
Когато корабът влезе в канала, ще се повиши до 85 фута в известното езеро Гатун. След като пресечете 2 Континента – нов свят от чудеса и удивление ви чака от другата страна. Присъединете се към това заслужено пътуване изпълнено с нови познания.

 

 

 

 

Южна Америка

South_America

Градовете на този континент са изпълнени с удивление, с толкова пъстроцветни нюанси, както и местните жители и музика, която ще ви накара да затанцувате по улиците. После идва и дивата, необуздана страна – дивия животинския свят, извисяващите се планински върхове, които сякаш стигат до небето.
Ще посетите най-екзотични и различни места, които се простират от най-високия водопад в света до края на земята в Тиера дел Фуего. Потопете се в живата мозайка на тези гостоприемни хора, природни чудеса и незабравими моменти. Круизи от Чили, Аржентина, Бразилия…

 

 

Пресичането на Антлантическия океан

atlantic-ocean

Качете се на борда и се отпуснете във вашия уединен кът, а корабът се носи по водата на път към или от Стария Континент, дните на море предлагат спа терапии. Гощавайте се в изискани ресторанти. Всяка ваша прищявка ще бъде взета под внимание от корабния персонал, за всеки двама гости се грижи един член от персонала.