MSC 2017 с екзотичен частен остров на Бахамите

Круизната компания MSC Cruises обяви, че ще създаде ексклузивен морски резерват на частен остров на Бахамите.

Seaside_bahami_kruiz

През следващите две години, MSC Cruises ще работи в партньорство с правителството на Бахамите, за да развие свой остров в морски резерват. Проектът се нарича: Морски Резерват MSC, ще предлага на клиентите възможността да се насладят на най-прекрасните плажове на света с уникалното чувство на Карибско приключение.

kruiz_bahami2016

Фамилията, която притежава круизната компания с над 300 годишен опит в мореплаването, отдава голямо внимание за опазване на околната среда и екологично чистите плавателни и модерни съдове, които строи. Ще се инвестират над $200 милиона в създаването на природен рай.

С 2, 4 километра чисти плажове, резерватът - Ocean Cay MSC Marine Reserve ще бъде най-големият остров развит от круизна компания в Карибския басейн.

В допълнение разнообразни и отличаващи черти ще включва проектът: специален кей с пристанище, така че гостите ще стъпват директно на сушата.

kruiz_bahami2017

За вечерите ще има музика на живо и забавления, ще бъде построен специален амфитеатър, на разположение ще бъдат ресторанти и барове.

В резервата ще бъдат посадени тропическите екзотични Карибски дървета, храсти и цвята.

За гостите на ВИП ЯХТ КЛУБ ще има специална част от острова с ексклузивни уединени шатри, бунгала със спа и масажи.

Ще се отдават колела под наем, ще има пътеки за джогинг и за разходки.

Водните спортове и плажни игри ще включват:

  • Фамилен плаж с детски ресторант, зона за игри
  • Внушителна лагуна за релакс
  • Спускане по въже през острова
  • Павилион за сватби и други тържества

Компанията MSC планува да открие комплекса през Ноември 2017  година. Ще наеме персонал от 240 местни хора за различни работни дейности по строежa. Частният остров ще приема корабите: 5* MSC Divina, както и новостроящия се MSC Seaside, които са с Карибски маршрут на отплаване от Маями, Флорида.

new_MSCship_2017