Най-големият кораб в света “Harmony”, круизи Европа 2016

Най-големият пътнически кораб в света Harmony of the seas тръгна на първото си пробно изпитание в открито море. С 15 метра по-дълъг от Айфеловата кула и с 30 метра по-дълъг от Титаник излиза за първи път от корабостроителния завод Сен Назер, Франция на тестово плаване.

Harmony_kruizna_Pocivka

Шест влекачи са били необходими да дръпнат кораба, като на борда в момента има около 500 души екипаж.

Стойността на този 5* луксозен плаващ хотел е над 800 милиона британски паунда, ще превозва над 6 хиляди пътници и над 2 хиляди души екипаж.

Трима пилоти специално са били обучавани на симулатор в продължение на една година, за да изтеглят кораба в открито море.

Височината му е 64 метра, тежи 227 хиляди тона и има 18 палуби с екстремни забавления. Това го прави най-уникалния кораб в света!

Harmony_kruizi_Sredizemnomore2016

Екстрите на борда на 5* Harmony of the seas

В цената на круиз ще влизат пристанищните такси, нощувките, забавленията, пълен пансион храна в 5* ресторант, ползването на съоръженията.

Настаняване -голям процент от каютите са с балкон, просторни ВИП апартаменти, като най-атрактивни са тези с панорамна гледка към открития театър за представления.

Aqua_Klas_aprtamenti_Harmony

Зони за забавления:

Сентрал парк с магазини и ресторанти

central_Park_Harmony1

Аква парк с водни пързалки и басейни

zabavlenia_Harmony1

Открит амфитеатър с шоу представления; Бар с роботи миксиращи коктейлиOasis_Karibi2016

Спортни дейности: спортен комплекс, ледена пързалка, сърф пързалка, стени за скално катерене

Surf_royal

Спа център и фитнес; Детски клуб с развлекателни програми; Казино и  бутици за пазаруване

Предходните два кораба считани до момента за най-големите в света: OASIS OF THE SEAS и ALLURE OF THE SEAS, остават позиционирани целогодишно на Карибите.

HARMONY OF THE SEAS  трябва да влезе в експлоатация на 12 май 2016 като ще направи няколко пътувания от Саутхамптън (Лондон), от 7 юни се позиционира в Барселона и започва круизи 7 нощувки Западно Средиземноморие.

Качването ще е възможно от Барселона и Рим (Чивитавекия), като всички желаещи може да направят запитване на сайта на КРУИЗИ.BG за свободни места и цени. Сезонът в Европа ще продължи до средата на октомври месец, след което корабът ще отплава към САЩ за зимния сезон на Карибите.

Harmony of the Seas Rendering 3.jpg