На круиз с деца 2017

През 2017 година се откриват чудесни възможности за семейна почивка на круиз.

Представяме най-възхитителните кораби предоставящи екстри и забавления за цялото семейство – както за децата, така и за възрастните.

1. Новият хит за семейна почивка в Европа е смарт кораб 5*MSC MERAVIGLIA с предстоящ старт от ЮНИ 2017. Круизите по слънчевото Средиземноморие (Италия, Испания, Франция), с продължителност 7 нощувки ще бъдат всяка седмица с възможно качване от Барселона и Генуа.

Гостите ще се забавляват сред уникален Аква Парк с водни пързалки и 3 басейни, спускане по въже от единия до другия край на кораба, 5Д кино, боулинг, видео игри, спортна зала за волейбол, футбол и баскетбол, шоу представления, луксозни интериори и зони за релакс. Изискани специалитети от Средиземноморската кухня ще са включени в цената на пътуването.

ВИП зоната с апартаменти наречена ЯХТ КЛУБ включва частна открита палуба за релакс с басейн, специален ресторант и лаундж бар, ол инклузив пакет храна и напитки, иконом и приоритетно качване и слизане от кораба.

meraviglia_Evropa2017

2. Един от най-иновативните корабиFREEDOM OF THE SEAS, на компанияата Royal Caribbean ще плава по Средиземноморието (Испания, Франция, Италия) с начална точка от Барселона, като круизите са всяка седмица, старт на сезона от МАЙ 2017 до Октомври 2017.

Забавленията са неустоими: голям Аква Парк; сърф симулатор водни пързалки, ледена пързалка, 3Д Кино, любимите герои на малки и големи от Кунфу Панда, Шрек и Мадагаскар ще ви удостояват с внимание, паради и танци; шоу представления; скално катерене, баскетболно игрище, миниголф и безброй още изненади!

Freedom_Evropa_2017kruiz

3. Новият мега плаващ хотел NORWEGIAN GETAWAY ще се позиционира в Северна Европа от Май 2017 и ще предлага круизи от Копенхаген, 9 нощувки към Балтийските столици (Дания, Германия, Естония, Русия, Финландия, Швеция).

Атракционите са невероятни: Аква Парк с 5 водни пързалки, първата открита морска алея с барове и ресторанти, 25 зони предлагащи най-вкусните ястия от цял свят, великолепни шоу представления, спортен комплекс и ВИП комплекс с апартаменти HEAVEN.

kruizi_SevernaEvropa2017

Резервациите са отворени, ранни записвания на тел:0889276910; имейл: kruizi.info@gmail.com