На круиз най-близо до България 2017

Представяме една от най-предпочитаните круизни компании сред българите.

Celestyal Cruises се слави на българския пазар като най-често избирана за круизна почивка. Предоставя комфорт, качество, изгодна цена и най-вече най-романтичните и красиви маршрути към Гръцките острови и Турската Ривиера.

Стандартно включените в круизния пакет неща са:  нощувките, пристанищни такси, пълен пансион изхранване и забавленията.

При Селестиал крузис екстрите са много повече: безплатна екскурзия, ол инклузив пакет напитки, такса обслужване към персонала.

celestyal_kruizi

Един от корабите – Celestyal OLYMPIA ще продължи от Април до Октомври 2017 година с круизи 4 нощувки до Гръцките острови: Крит, Родос, Патмос, Миконос, Санторини и Кушадасъ (Ефес).

kruiz_promo_Atina

Другият кораб за едноседмични почивки е – Celestyal NEFELI. През 2017, той ще изпълнява маршрут с начално отплаване от Атина (пристанище Лаврион) към Санторини, Измир, Чешме, Миконос, Родос, Крит, Наплион (Източен Пелопонес) за месеците Април/Май/Юни/Септември/Октомври.

През Юли и Август е по-различно пътуването към Миконос, Кушадасъ, Самос, Милос, Иос, Санторини, Кос, Сирос.

kruizi_Gruckiostrovi_Esen2016

Компанията печели една сериозна награда тази година -2016 от обществото на критиците “Cruise Critics” – за най-добра стойност и изгодна цена на круизните почивки.

Новостите през 2017 година са доста разнообразни. Истанбул се изключва от маршрутите като се заменя с Измир. Началната точка на отплаване ще бъде само от Атина, като това прави тези круизи наистина привлекателни за това, че лесно и удобно се придвижвате от България с личен автомобил, автобусни превози или самолет.

Резервациите са отворени за 2017 с 20% намаление – ПРОМО ОФЕРТИ

Записвания на тел. 0889276910; имейл: kruizi.info@gmail.com