Уникални круизни плаващи курорти 2017-2018

Круизната индустрия се разраства бързо и стремително, с рекорден брой нови кораби в бъдеще!

Представяме четири нови и най-уникални кораби за всички времена, които ще радват феновете на круизните пътувания през 2017 и 2018г.

MSC MERAVIGLIA, най-новият и най-големият смарт кораб,  който ще плава в Европа този летен и зимен сезон! Круизите ще бъдат по 7 нощувки от Генуа или  Барселона до Малта, Марсилия, Неапол. На борда гостите ще се радват на най-големият лед екран направен някога на круизен кораб! Вътрешна алея за забавления с бутици, ресторанти ще бъде центъра за срещи и релакс.

meraviglia_blueseas3

Аква парк с 3 басейна, шоу представления със световно известният цирк “Cirque de Soleil”, 5D кино, Формула 1 симулатори, спортна зала за баскетбол, футбол и волейбол – това са само някои от атракционите на борда.

MSC SEASIDE, с предстоящо откриване през Декември 2017. Наречен “Корабът, който ще следва слънцето”, предлага революционен дизайн, възхитителни релаксиращи зони на открито и най-много пространство полагащо се на всеки гост. Все пак когато пътувате към Карибите искате да сте навън и да не пропускате топлите слънчеви лъчи, както и уникалните изгреви и залези. Корабът ще плава от Маями и ще предлага по 7 или 14 нощувки към Екзотичните Карибски острови. За отплавания от САЩ се изисква американска виза преди да направите своята резервация!

msc_Seaside2018

Ексклузивно:  „SYMPHONY OF THE SEAS“ най-големият кораб в света, с предстоящо откриване през Април 2018 и отплавания в Европа за целия летен сезон. Круизите по Западното Средиземноморие (Барселона, Марсилия, Флоренция, Неапол  и Рим) може да резервирате още отсега като направите депозит и запазите своите места!

Това ще е 25- ят кораб на компанията ROYAL CARIBBEAN, с 18 палуби и с височината на наклонената кула в Пиза! Tози плаващ мега курорт ще ви покори с необикновени забавления! На борда персонал от 2175 човека ще се грижат за вас – 24 часа в денонощието.

Впечатляващите екстри са Сентрал Парк с магазини и ресторанти, 10 етажната водна пързалка, коктейл бар с роботи, уникален аква парк и алея на забавленията, открит амфитеатър с акробатични шоу изпълнения и куп спортни атракциони!

symphony_2018

„CELEBRITY EDGE” на компанията Celebrity Cruises“- нов уникален кораб ще стартира през Декември 2018 и ще плава към Карибите от пристанище Евърглейдс, Флорида.

За всички любители на лукс пътуванията това е най-доброто, което може да си представят за една прекрасна почивка.

celebrity_Edge2018_Karibi

Най-възхитителната част на борда е образно наречен „Вълшебният килим“  - плаваща платформа, която ще се достига височина до 13 етаж над морското равнище.

На последният етаж плаващата платформа се превръща в открит бар с невероятна панорама и изискани коктейли. На нивото на откритият басейн, платформата се слива с откритите зони за релакс.

magic-carpet-ship

На ниво 5 се превръща в гурме ресторант на открито!

Корабът ще има градина на покрива си, с грил ресторант, музика и страхотни панорамни гледки.

garden_grill_celebrityedge

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ, тел. 0889276910/052 300452; имейл: kruizi.info@gmail.com