Атракционите, които смайват на круиз

Има толкова много бордови развлечения на круизни кораби в наши дни, като круизните компании се състезават да проектират най-големите, най-зрелищните и най-добрите нови атракции.

Ние ще ви запознаем с едни от най-добрите круизни атракции, които ще ви вземат ума, при това са безплатни. Ще ви помогнем с избора какво да резервирате и за какво си струва да се забавлявате, от водни пързалки до роботизирани бармани и картинг писти.

1. СТЪКЛЕН ЛИФТ – гондола на компанията Royal Caribbean, на борда на смарт корабите “Quantum of the Seas”, “Anthem of the Seas”, “Ovation of the Seas”.

ovation_Kruizi

Вдъхновена от “Лондонското око”, на 90 метра над водата е поставена гондола, наречена още Северна звезда, представлява стъклена капсула, тип люлка, която се движи с механично рамо, със спокойно темпо и се издига високо в небето, за да ви даде 360-градусова гледка от различни точки, така че можете да видите океана, залеза и  пристанищата от птичи поглед. Гледката е уникална! Един романтичен и вълнуващ атракцион, подходящ както и за младоженци, така и за хора търсещи трепета.

2. БАРМАНИ-РОБОТИ на Royal Caribbean, на борда на смарт корабите “Quantum of the Seas”, “Anthem of the Seas”, “Ovation of the Seas”, както и на най-големият кораб в света за 2017 г. – “Harmony of the Seas”

Докато все още има много барове, екипирани от хора, Royal Caribbean създаде един бар, на който има напитки, създадени от двата робота! Приготвяйки напитки по поръчка от сензорен екран, двойката електронни „ръце“ освобождава съставките за напитките, от платформа висяща  като полилеи над бара. Освен прекрасната гледка как два робота ви правят желания коктейл, можете да се насладите и на тяхното движение.

bionic-bar_Royalcaribbean1

3. СИМУЛАТОР -сърф пързалка и летене във въздуха на борда на смарт корабите “Quantum of the Seas”, “Anthem of the Seas”, “Ovation of the Seas”. Можете да вдигнете вашия адреналин от симулатор за сърф пързалка или от летене във въздуха в стъклен тунел на две от най-популярните и безплатни атракции на Royal Caribbean.

Quantum of the Seas, launch photos.

4.  АКВА ТЕАТЪР с най-дълбокия басейн в морето, с две 9 метрови платформи за акробатични изпълнения, на фона на изгрева или залязващото слънце…  Oasis of the Seas, Allure of the Seas и Harmony of the Seas  изумяват гостите си с фантастични преживявания. На всеки от трите мега кораби, атракционът се намира на кърмата, където  можете да наблюдавате грандиозно акробатично шоу с гмуркане. Това може да бъде възможно и ако изберете внимателно своята каюта апартамент с гледка към театъра.

Oasis_Karibi2016

5. СТЕНА ЗА СКАЛНО КАТЕРЕНЕ на борда на корабите Royal Caribbean. Гледката си заслужава всяка стъпка. Покорете стената с височина близо 60 метра над морското равнище и ще бъдете удивени от това което се разкрива пред Вас. От начинаещи до напреднали катерачи, без резервация и абсолютно безплатно!

royalcaribbean_skalnokaterene1

6. НАЙ-ВИСОКАТА ПЪРЗАЛКА в морето висока 45 метра на кораб “Harmony of the Seas” (за 2017 година е най-големият в света).  Адреналин на 10 палуби и спускане от 16-я етаж до 6-я етаж на кораба без вода. Входът е внушаващ – изобразява глава на риба и си заслужава да минете през него!

harmony_novi_korabi

7. СЪСТЕЗАТЕЛНА КАРТИНГ ПИСТА в морето въведена за първи път от Норвежката круизна компания. Разделен на две нива, за да даде на шофьорите гледка към морето във всеки ъгъл, двуетажната траектория включва 10 електрически картинга „Ферари“, на борда на иновативния кораб “Norwegian Joy”, който е пуснат през лятото на 2017 година, състезавайте се между приятели и семейства, преживейте тръпката да шофирате на кораб. Вторият уникален кораб BLISS, с дебют през 2018, ще предлага същата атракция на борда.

ncl_Bliss_Race_Track2018

8. СВЕТЛИННО И МУЗИКАЛНО ВОДНО ШОУ на новите кораби PRINCESS: Regal Princess, Royal Princess, Majestic Princess:

По време на круиз може да  се забавлявате с внушително водно и светлинно шоу съпроводено с музика. Уникални фонтани “танцуват“ на 10 метра височина, създавайки  спектакъл от пируети.

lightshow_princess

9. СВЕЖО ЗЕЛЕНА МОРАВА сред морската шир на корабите от серията Solstice Class на компанията CELEBRITY.

Гостите могат да усетят истинска трева под краката си в морето. Предоставя Ви се възможността да си поръчате пикник (услугата се заплаща), да играете крокет или просто да се насладите на слънчевите следобеди, разпускайки в някоя от шатрите сред внушителни красиви гледки около вас.

celebrity_EQ_IST

10. УНИКАЛЕН 480 кв. метра ЛЕД ЕКРАН на борда на иновативния смарт кораб – MSC MERAVIGLIA

Гостите могат да се радват на вътрешна алея с бутици и ресторанти разгърната на две нива със закрит куполен дигитален екран, който сменя гледката си с внушителни изгреви, залези, звездно небе и още други изненади. Вечерно време алеята се превръща в център за партита, музикални шоута и забави.

meraviglia_zabavlenia

 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: тел. 0889276910/0889276911/052 300452; имейл: kruizi.info@gmail.com