Контакти

  • +359 52 300452

  • +359 889 276911

  • +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

Оферти

Лукс почивка с MSC Grandiosa

Ексклузивно, компанията MSC cruises получи одобрение от Италианските власти и предприе втори рестарт през месец януари 2021.

Смарт кораб MSC Grandiosa поднови своите плавания от пристанище Генуа и Чивитавекия, Италия на 24 януари 2021г. Маршрутът на кораба е с продължителност 7 нощувки към градовете: Рим-Генуа-Палермо-Неапол-Малта-Рим. Българите вече могат да плават на круиз, изискването за пътуване в Италия е предварително направен PCR тест или антигенен тест до 48 часа преди влизане в страната. Тестът не се изисква за деца под 6 години. Цените за празниците 1 март и 8 март започват от 449 евро на човек за 7 нощувки. Друг вариант е избор от круиз с включени 3 екскурзии на стойност от 549 евро на човек. В цената на пакета са нощувките, изхранването, забавленията, ползването на басейни, фитнес.

Компанията е разработила специални мерки за сигурност и безопасност по време на пътуването, свързани с предпазване здравето на гостите на борда и на брега. Стандартите за защита здравето на гостите са съгласувани с учени експерти и съдържат указания за спазване на изискванията определени от Италианските държавни власти и  Европейският съюз. В първият ден на отплаване, гостите пристигат поетапно разделени на групи, в определени часови интервали за да няма струпване в круизният терминал по време на чекиране. Сканира се с термометър температурата на гостите, попълва се формуляр с въпроси относно здравословното състояние на пътуващите, и се прави на всеки пасажер бърз тест с антигени за Ковид 19. Ако гостът се окаже положителен се взима втора проба PCR тест, тези тестове преди качването на борда са безплатни. Пътуващите ще се допускат на борда само с доказване на отрицателен тест. Екипажът също се тества периодично. Корабът разполага с оборудван медицински център, за тестване на Ковид 19, с обучен персонал, който да окаже бърза помощ на гостите при спешност.

Компанията предлага пакет с 3 включени екскурзии в цената, на стойност 100 евро. Екскурзиите ще се изпълняват само организирано чрез компанията, за по-голяма сигурност и спазване на хигиенни мерки. Транспортните превозни средства ще се почистват редовно с препарати преди гостите да започнат своята обиколка. При връщане обратно на борда, отново ще се измерва температурата на пътниците. Гостите няма да могат да се разхождат индивидуално за момента на тези първоначални плавания. В последствие компанията може да разреши по-свободно движение в пристанищата стига да има сигурност за това.

На гостите се предлагат и пакети с напитки срещу допълнително заплащане, които могат да се резервират предварително преди тръгването. При отсядане в бар заведение или ресторант, гостите няма нужда да носят маски, изискват се само при влизане в помещението, до придвижване и настаняване на масата.

Клиентите ще могат да се забавляват както преди, капацитетът е ограничен, с цел спазване на социална дистаниция. Шоу продукциите ще се повтарят по-на често, а местата в театъра ще са разредени. Ползването на басейните и други зони ще бъде с ограничен достъп, с по-малък брой хора струпани на едно място. В нощните клубове също се спазва дистанция, като масите са на разстояние. Чистотата е завишена, нови филтриращи системи са вградени за пречистване със 100% чист свеж въздух към каютите и общите зони на кораба, дълбоко почистване в общите зони в кораба, както и на каютите със специални болнични дезифектанти. Към момента маските са задължителни във вътрешните пространства.

Кораб MSC Grandiosa е с невероятен дизайн и оборудван с високи технологии, в сърцето на кораба е внушителна алея с дължина 101 метра и LED купол. Гостите ще се забавляват с богат избор от нощни клубове – 20 на брой, множество изискани ресторанти, бутици за пазаруване, шоколадова фабрика, боулинг, закрита зала спортен център, спа център, аква парк, фитнес, Формула 1 симулатор и прекрасните стълби „Сваровски“. За най-малките се предлага детски клуб и развлекателни програми.

Дигиталното приложение „MSC for me“ е безплатно, може да се чекирате мобилно през телефона, да регистрирате кредитна карта за плащанията, да планирате свободното си време с достъп до програмата и забавленията по време на круиз, да говорите с приятели и роднини безплатно в чат група по време на круиз. С гривните „MSC for me wristband“ се дава удобството да използвате като ключ за каютата, да заплащате от разстояние покупки от магазините, екскурзии, напитки, спа пакети.

Круизната компания предлага допълнително покритие на стойност 25 евро на човек за Ковид 19, в случай че пътуващият се окаже позитивен, застрахователят ще може да възстанови сумата за пътуването, да покрие хоспитализирането или карантиране в хотел, както и да осигури завръщането в родното място.

РЕЗЕРВАЦИИ КРУИЗИ: тел. 0889276911; 0889276910; email: kruizi.info@gmail.com

За връзка с нас

тел. +359 52 300452

тел. +359 889 276910

тел. +359 889 276911

kruizi.info@gmail.com

Изпрати запитване

Последна новина

Новата круизна икона „Icon of the Seas“ 2024

Полезна информация

Често задавани въпроси

На Круиз! Едно невероятно изживяване по море

Видове каюти

Как да си изберете каюта в круизен кораб

Круизни съвети

Какво трябва да знаем преди пътуване

Круизи БГ

  •   гр. Варна, ул.Дубровник 4, вх.1, офис 1

  •    Тел.: 052 300452

  •    Мобилен 1: +359 889 276911

  •    Мобилен 2: +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

    

Следете ни във Фейсбук

Пишете ни

© Copyright 2017, Круизи.BG сайт на туристическа агенция Блу Сийс ЕООД - лиценз No: РК-01-6747