Контакти

  • +359 52 300452

  • +359 889 276911

  • +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

Оферти

Сейшели, Мадагаскар и остров Мавриций

Красотата на Индийския океан трудно може да бъде описана. Той крие в себе си островни групи всеизвестни със своето седефено сияние. През годините те са се утвърдили като перлите на океана, които крият своите тайни и разкриват пред всички необятната си красота. Съчетание от диви и девствени плажове, райски растения и животни, който можете да срещнете само и единствено там. Островите Сейшели, Мадагаскар и Мавриций са друга Вселена за която думите никога няма да ни стигнат.

Пристанища: Порт Луи, Мавриций; Виктория, Сейшели; Носи Бе, Мадагаскар; Анциранана, Мадагаскар; Тоамаисна, Мадагаскар; Сент- Денис, Реюнион;

Сейшелски острови – На кръстопътя между Азия и Африка, в полъха на Индийския океан пред Вас ще се разкрие вълшебство, напомнящо на Райската градина. Експлозия от цветя, кокосови палми и тропически птици – цветове и музика, каквито не можете да срещнете никъде другаде. Плажовете са блажени късчета уединение докоснати от водите на океана.
Островите са идеално място за гмуркане, ветроходство, риболов, посещение на резерват и защитени зони, и среща с гигантските Сейшелски костенурки.

Остров Мадагаскар – най-големият африкански остров е притежател на неповторима природа. Можете да срещнете растителни и животински видове където няма никъде другаде.
Кървово драконово дърво, розата на пустинята, фоса и емблематичния за Република Мадгаскар – лемур.

-Антананариво, остров Мадагаскар – столица и най- голям град на острова, той е центъра на икономиката и администрацията. Можете да посетите останките от двореца на кралица Рова, площада на Независимостта, Ботаническата градина и зоопарка, събрали в себе си целия живот на Мадагаскар.

Национален парк “Исало“, остров Мадагаскар – наподобяващ Гранд Каньон, този парк е съвкупност от най- различен релеф и природни забележителности.

Национален парк “Раномафана“, остров Мадагаскар – Планина с изобилие на орхидеи, това е един от най- значимите природни паркове на острова.

Остров Мавриций- „Оставаш с впечатлението, че първо е създаден Мавриций, а после Рая, като Рая е създаден по негово подобие.“ Марк Твен. Какво повече да кажем за този оазис на Индийския океан. Малка съкровищница, предпочитана романтична дестинация и любимо място за отдих. Този малък остров е неповторим и една идея по- красив от всичко което сте виждали. Освен да се наслаждавате на прекрасното слънце, духа на острова и плажовете, можете да посетите Кралската ботаническа градина, морския музей и резервата.

Подводен водопад, о-в. Мавриций – Да видите този уникален остров от въздуха е задължително! Не просто за да съзерцавате зеленото късче насред тюркоазените води на океана, а за да станете свидетел на най- вълшебния водопад. Оптическа илюзия ще Ви накара да вярвате,че природата е създала водопад под океана, чиито води се стичат надолу към сърцето на Земята.

За връзка с нас

тел. +359 52 300452

тел. +359 889 276910

тел. +359 889 276911

kruizi.info@gmail.com

Изпрати запитване

Последна новина

Celestyal Journey новото бижу на компанията Celestyal

Полезна информация

Често задавани въпроси

На Круиз! Едно невероятно изживяване по море

Видове каюти

Как да си изберете каюта в круизен кораб

Круизни съвети

Какво трябва да знаем преди пътуване

Круизи БГ

  •   гр. Варна, ул.Дубровник 4, вх.1, офис 1

  •    Тел.: 052 300452

  •    Мобилен 1: +359 889 276911

  •    Мобилен 2: +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

    

Следете ни във Фейсбук

Пишете ни

© Copyright 2017, Круизи.BG сайт на туристическа агенция Блу Сийс ЕООД - лиценз No: РК-01-6747