Контакти

  • +359 52 300452

  • +359 889 276911

  • +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

Оферти

Сейшели, Мадагаскар и остров Мавриций

Красотата на Индийския океан трудно може да бъде описана. Той крие в себе си островни групи всеизвестни със своето седефено сияние. През годините те са се утвърдили като перлите на океана, които крият своите тайни и разкриват пред всички необятната си красота. Съчетание от диви и девствени плажове, райски растения и животни, който можете да срещнете само и единствено там. Островите Сейшели, Мадагаскар и Мавриций са друга Вселена за която думите никога няма да ни стигнат.

Пристанища: Порт Луи, Мавриций; Виктория, Сейшели; Носи Бе, Мадагаскар; Анциранана, Мадагаскар; Тоамаисна, Мадагаскар; Сент- Денис, Реюнион;

Сейшелски острови – На кръстопътя между Азия и Африка, в полъха на Индийския океан пред Вас ще се разкрие вълшебство, напомнящо на Райската градина. Експлозия от цветя, кокосови палми и тропически птици – цветове и музика, каквито не можете да срещнете никъде другаде. Плажовете са блажени късчета уединение докоснати от водите на океана.
Островите са идеално място за гмуркане, ветроходство, риболов, посещение на резерват и защитени зони, и среща с гигантските Сейшелски костенурки.

Остров Мадагаскар – най-големият африкански остров е притежател на неповторима природа. Можете да срещнете растителни и животински видове където няма никъде другаде.
Кървово драконово дърво, розата на пустинята, фоса и емблематичния за Република Мадгаскар – лемур.

-Антананариво, остров Мадагаскар – столица и най- голям град на острова, той е центъра на икономиката и администрацията. Можете да посетите останките от двореца на кралица Рова, площада на Независимостта, Ботаническата градина и зоопарка, събрали в себе си целия живот на Мадагаскар.

Национален парк “Исало“, остров Мадагаскар – наподобяващ Гранд Каньон, този парк е съвкупност от най- различен релеф и природни забележителности.

Национален парк “Раномафана“, остров Мадагаскар – Планина с изобилие на орхидеи, това е един от най- значимите природни паркове на острова.

Остров Мавриций- „Оставаш с впечатлението, че първо е създаден Мавриций, а после Рая, като Рая е създаден по негово подобие.“ Марк Твен. Какво повече да кажем за този оазис на Индийския океан. Малка съкровищница, предпочитана романтична дестинация и любимо място за отдих. Този малък остров е неповторим и една идея по- красив от всичко което сте виждали. Освен да се наслаждавате на прекрасното слънце, духа на острова и плажовете, можете да посетите Кралската ботаническа градина, морския музей и резервата.

Подводен водопад, о-в. Мавриций – Да видите този уникален остров от въздуха е задължително! Не просто за да съзерцавате зеленото късче насред тюркоазените води на океана, а за да станете свидетел на най- вълшебния водопад. Оптическа илюзия ще Ви накара да вярвате,че природата е създала водопад под океана, чиито води се стичат надолу към сърцето на Земята.

За връзка с нас

тел. +359 52 300452

тел. +359 889 276910

тел. +359 889 276911

kruizi.info@gmail.com

Изпрати запитване

Последна новина

Celebrity Apex, лукс круизи 2021

Полезна информация

Често задавани въпроси

На Круиз! Едно невероятно изживяване по море

Видове каюти

Как да си изберете каюта в круизен кораб

Круизни съвети

Какво трябва да знаем преди пътуване

Круизи БГ

  •   гр. Варна, ул.Дубровник 4, вх.1, офис 1

  •    Тел.: 052 300452

  •    Мобилен 1: +359 889 276911

  •    Мобилен 2: +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

    

Следете ни във Фейсбук

Пишете ни

© Copyright 2017, Круизи.BG сайт на туристическа агенция Блу Сийс ЕООД - лиценз No: РК-01-6747