Контакти

  • +359 52 300452

  • +359 889 276911

  • +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

Оферти

Успешен рестарт с MSC cruises и гъвкави условия за пътуване

MSC cruises стартира успешно плаванията си през август с кораб MSC Grandiosa. Втори кораб MSC Magnifica се готви за рестарт на 19 октомври 2020г.

Към момента компанията предлага промоция за отплавания до м.април 2021 с 50% отстъпка за вторият пътуващ, срок за записвания 30 ноември 2020.

Лоялните клиенти пропътували поне 1 круиз през последните 3 години, при повечето отплавания през 2021г получават освен специалната 5% отстъпка и допълнителна 5% отстъпка от цената; както и бонус борден кредит 50 евро на човек, за първо и второ настаняване в каюта!

Децата пътуват безплатно като заплащат пристанищна такса в размер на 140 евро за 7 нощувки!

Гъвкави условия на пътуването се предлагат за нови резервации до 31.12.2020, за отплавания през 2021, клиентите имат възможност да отменят пътуването до 15 дни преди отплаване и да прехвърлят за по-късна дата до края на 2021!

 

ПОВЕЧЕ ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ВИЖТЕ ТУК

Цялостния протокол от стандарти за пътуване с компанията, са разработени за успешен рестарт в Средиземно море, предназначени да защитават здравето и безопасността на гостите, екипажа, както и местните общности, които корабите на компанията ще посетят. С всички тези мерки MSC Cruises има за цел да предложи на гостите възможно най-безопасната почивка. MSC Cruises работи, за да обхване всеки аспект от пътуването на госта от момента на резервацията до качването, престоят на борда и завръщането у дома, като същевременно запази уникалността на преживяването на госта.

MSC Cruises работи в тясно сътрудничество с различните власти в страните, където корабите на компанията ще акостират. Специална работна група, с приноса и подкрепата на водещи външни медицински експерти, разработи надежден протокол с нови специфични оперативни процедури, които надхвърлят действителните регионални и национални насоки и ефективно определят нов стандарт. 

Новите процедури включват безплатно универсално тестване на COVID-19 за всички гости и екипаж преди качване, организирани посещения на брега във всяка дестинация само с включени екскурзии като допълнително ниво на защита за гостите и въвеждане план за действие срещу COVID 19 за по-нататъшно спокойствие за гости.

1. Универсален здравен скрининг на гостите преди качването, който се състои от три стъпки – проверка на температурата, здравен въпросник и безплатен тест COVID-19. В зависимост от резултатите от скрининга и според медицинската история или историята на пътуването на госта, ще се проведе вторичен здравен скрининг или тестване. Всеки гост, който е с положителен тест, прояви симптоми или температура, ще бъде отказан за качване. Следвайки насоките на Европейския център за контрол на заболяванията, гостите, пътуващи от държави, категоризирани като високорискови, ще трябва да се подложат на молекулярен PCR тест, който трябва да се направи в рамките на 72 часа преди присъединяването към кораба. Всички членове на екипажа ще бъдат тествани за COVID-19 преди качването, както и редовно по време на техния договор;

2. Повишени санитарни и почистващи мерки с въвеждането на нови методи за почистване, използването на болнични дезинфектанти и пречистване на въздуха на борда с UV-C светлинна технология, която убива 99,97% от микробите;

3. Социалното дистанциране с намаляване на общия капацитет на гостите на борда, което ще позволи повече място за гости, приблизително 10 кв.м на човек на база 70% общ капацитет. Гостите трябва да резервират предварително услуги и дейности на борда, тъй като забавленията ще се предлагат на по-малки групи. Когато социалното дистанциране не е възможно, гостите ще бъдат помолени да носят маска, например в асансьорите. Маските за лице ще се предоставят ежедневно на гостите в кабината.

4. Подобрени медицински съоръжения и услуги с висококвалифициран персонал, обучен с необходимото оборудване за тестване, оценка и лечение на предполагаеми пациенти с COVID-19 и наличието на безплатно лечение в медицинския център на всеки гост със симптоми. Специални изолационни кабини ще бъдат на разположение, за да позволят изолация на всякакви подозирани случаи и близки контакти.

5. По време на круиза ще се извършва текущ мониторинг на здравето. Гостите и екипажът ще проверяват ежедневно температурата си, когато се връщат от брега на специални станции из кораба. По време на тази начална фаза на тестово плаване, като допълнителна подобрена мярка за защита здравето на гостите, слизането на брега ще бъде само с организирана екскурзия на MSC Cruises. Бреговите екскурзии ще се доставят със същите високи стандарти за здраве и безопасност на борда. Гарантира се, че трансферите са с приложени хигиенни мерки. Туристическите водачи и шофьори също ще бъдат подложени на здравен преглед и ще носят подходящи предпазни средства.

6. План за реагиране при извънредни ситуации ще бъде активиран, ако се установи съмнителен случай, се работи в тясно сътрудничество с националните здравни органи. Подозираният случай и близките контакти ще следват мерки за изолация и могат да бъдат изведени от кораба в съответствие с местните и националните разпоредби. От момента, в който гостът започне да планира и резервира до момента, в който се прибере у дома, MSC Cruises е оценил всяка точка на съприкосновение по време почивката, за да въведе подходящите мерки за здраве и безопасност. Гостите ще бъдат подкрепяни на всяка стъпка с проста информация, ясни условия за резервация, практическа информация и поддържаща технология, за да направят процеса гладък и безпроблемен.

MSC Cruises предостави застраховка COVID-19 срещу 18 евро на човек, за да осигури на гостите допълнително спокойствие. Това ще покрие разходите на госта, ако се зарази преди заминаването си, ако не е в състояние да пътува, по време на круиза за медицински разходи и след круиза, ако гостът се разболее. В допълнение към това гостите трябва да изберат обичайното си покритие за пътуване и здравно осигуряване.

За гостите на борда на двата кораба приложението MSC for Me ще поддържа и улеснява новите мерки за здраве и безопасност. То може да се използва за резервиране на услуги, както и за управление на ежедневните им дейности на борда и информация.  Освен това на борда на MSC Grandiosa всеки гост и член на екипажа ще бъде снабден с безплатна гривна MSC for Me, която улеснява безконтактните транзакции в кораба, както и осигурява проследяване на контактите и близостта.  Нов информационен център, достъпен по телефона, ще позволи на гостите да се обадят за информация, вместо да се налага да отиват лично до рецепцията. Бордовите дейности и развлечения са преработени така, че да няма струпване с по-малки групи и гостите трябва да резервират предварително. По време на круиза ще се предлага богата програма от дейности, включително тематични събития, забавни игри, шоута за таланти, фитнес и танци и други.

Ресторанти, барове и релакс зони ще позволят социално дистанциране, всички ястия и напитки ще бъдат сервирани на гостите на тяхната маса. Ресторантът на шведска маса ще предложи нова концепция за обслужване и нов поток от гости, за да осигури социално дистанциране. Вместо на самообслужване, гостите ще изберат това, което искат, а храната ще бъде покрита и поднесена, за да се върнат на масата си, за да осигурят спазването на най-високо ниво на здравни и хигиенни мерки. За безконтактно изживяване гостите ще имат достъп до менютата на ресторанта и бара от личното си мобилно устройство чрез сканиране на QR код.

РЕЗЕРВАЦИИ КРУИЗИ: тел. 0889276911; 0889276910; email: kruizi.info@gmail.com

За връзка с нас

тел. +359 52 300452

тел. +359 889 276910

тел. +359 889 276911

kruizi.info@gmail.com

Изпрати запитване

Последна новина

Celebrity Apex, лукс круизи 2021

Полезна информация

Често задавани въпроси

На Круиз! Едно невероятно изживяване по море

Видове каюти

Как да си изберете каюта в круизен кораб

Круизни съвети

Какво трябва да знаем преди пътуване

Круизи БГ

  •   гр. Варна, ул.Дубровник 4, вх.1, офис 1

  •    Тел.: 052 300452

  •    Мобилен 1: +359 889 276911

  •    Мобилен 2: +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

    

Следете ни във Фейсбук

Пишете ни

© Copyright 2017, Круизи.BG сайт на туристическа агенция Блу Сийс ЕООД - лиценз No: РК-01-6747