Контакти

  • +359 52 300452

  • +359 889 276911

  • +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

Оферти

Южна Америка/ Антарктика

Градовете на този континент са изпълнени с удивление, с толкова пъстроцветни нюанси, както и местните жители и музика, която ще ви накара да затанцувате по улиците. После идва и дивата, необуздана страна – дивия животинския свят, извисяващите се планински върхове, които сякаш стигат до небето.
Ще посетите най-екзотични и различни места, които се простират от най-високия водопад в света до края на земята в Тиера дел Фуего. Потопете се в живата мозайка на тези гостоприемни хора, природни чудеса и незабравими моменти.

Главните отплавания са от: Рио де Жанейро, Бразилия; Буенос Айрес, Аржентина или Валпараисо, Чили

Посещават се следните пристанища: Бразилия (Рио де Жанейро; о-в Илхабела; о-в Бузиос; о-в Илха Гранде), Аржентина (Буенос Айрес; Ушуая; Пуерто Мадрин), Уругвай (Пунта дел Есте; Монтевидео), Чили ( Валпараисо; Нос Хорн; Пунта Арена; Пуерто Монт; Пуерто Чакабуко; Чилийски фиорди; Амалия Glacier(ледник); Магеланов проток), Антарктика (Канал Шоларт; Райският залив; Слонски остров); Фолкландски острови

Забележителности

– Статуята на Христос, Рио де Жанейро

Извисявайки се на върха на планината Корковадо и обърната към града с разперените си ръце, статуята на Исус бе включена към новите Седем чудеса на Света през 2007 година. Едната му ръка сочи към северните квартали на града, докато другата е простряна на юг. Ако се решите да прекосите тропическата гора, за да отидете до горе, ще бъдете възнаградени с невероятна гледка към града и заобикалящата го природа.

-Пуерто Мадрин, Аржентина

Разположен на източното крайбрежие, сред дълбоките сини води на залива Нуево, Пуерто Мадрин е един от най-бързо развиващите се градове в патагонската провинция Чубут. Освен голямо пристанище и важен търговски център, градът е популярна туристическа дестинация, предлагаща чудесни плажове и водни спортове. Пуерто Мадрин е чудесна отправна точка за незабравими екзкурзии сред красивата природа на Патагония. Не далеч от града се намира полуостров Валдес – тясна ивица земя, богата на изключителна флора и фауна. Полуостровът, който е най-дълбокото находище на сол в Южна Америка е част от списъка за Светновно и културно наследство на ЮНЕСКО.

– Валпараисо, Чили

Градът е едно от най-важните пристанища на Тихия океан в страната и дълги години играе важна роля за корабите, преминаващи между Атлантическия и Тихия океан през Магелановия проток. ЮНЕСКО го включва в своя списък за културно богатство през 2003. Градът разполага със страхотни гледки от десетките хълмове, сред които е построен, които обхващат светлините, покривите и сградите в долината. Отвисоко можете да се полюбувате на Тихия океан и залеза.

– Магеланов проток, Чили

Разположен между най-южната континентална точка на Южна Америка (нос Фроуърд) и остров Огнена земя, той е естествен проток, който свързва Атлантическия с Тихия океан и дълго време е единственият път между двата океана – до началото на 20 век, когато създават Панамския канал. Открива го португалският мореплавател Фернандо Магелан в началото на 16 век, по време на експедиция. Протокът се е оформил през ледниковата епоха, когато ледниците оформят тектонските долини, а сушата постепенно потъва под тежестта на ледената маса. Ако се решите да достигнете толкова на юг, можете да се впуснете в подводни приключения и наблюдение на китовете. Можете да посетите и суровата Патагония – най-южната част на южноамериканския континент.

За връзка с нас

тел. +359 52 300452

тел. +359 889 276910

тел. +359 889 276911

kruizi.info@gmail.com

Изпрати запитване

Последна новина

Celestyal Journey новото бижу на компанията Celestyal

Полезна информация

Често задавани въпроси

На Круиз! Едно невероятно изживяване по море

Видове каюти

Как да си изберете каюта в круизен кораб

Круизни съвети

Какво трябва да знаем преди пътуване

Круизи БГ

  •   гр. Варна, ул.Дубровник 4, вх.1, офис 1

  •    Тел.: 052 300452

  •    Мобилен 1: +359 889 276911

  •    Мобилен 2: +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

    

Следете ни във Фейсбук

Пишете ни





© Copyright 2017, Круизи.BG сайт на туристическа агенция Блу Сийс ЕООД - лиценз No: РК-01-6747