Контакти

  • +359 52 300452

  • +359 889 276911

  • +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

Оферти

Южна Америка/ Антарктика

Градовете на този континент са изпълнени с удивление, с толкова пъстроцветни нюанси, както и местните жители и музика, която ще ви накара да затанцувате по улиците. После идва и дивата, необуздана страна – дивия животинския свят, извисяващите се планински върхове, които сякаш стигат до небето.
Ще посетите най-екзотични и различни места, които се простират от най-високия водопад в света до края на земята в Тиера дел Фуего. Потопете се в живата мозайка на тези гостоприемни хора, природни чудеса и незабравими моменти.

Главните отплавания са от: Рио де Жанейро, Бразилия; Буенос Айрес, Аржентина или Валпараисо, Чили

Посещават се следните пристанища: Бразилия (Рио де Жанейро; о-в Илхабела; о-в Бузиос; о-в Илха Гранде), Аржентина (Буенос Айрес; Ушуая; Пуерто Мадрин), Уругвай (Пунта дел Есте; Монтевидео), Чили ( Валпараисо; Нос Хорн; Пунта Арена; Пуерто Монт; Пуерто Чакабуко; Чилийски фиорди; Амалия Glacier(ледник); Магеланов проток), Антарктика (Канал Шоларт; Райският залив; Слонски остров); Фолкландски острови

Забележителности

– Статуята на Христос, Рио де Жанейро

Извисявайки се на върха на планината Корковадо и обърната към града с разперените си ръце, статуята на Исус бе включена към новите Седем чудеса на Света през 2007 година. Едната му ръка сочи към северните квартали на града, докато другата е простряна на юг. Ако се решите да прекосите тропическата гора, за да отидете до горе, ще бъдете възнаградени с невероятна гледка към града и заобикалящата го природа.

-Пуерто Мадрин, Аржентина

Разположен на източното крайбрежие, сред дълбоките сини води на залива Нуево, Пуерто Мадрин е един от най-бързо развиващите се градове в патагонската провинция Чубут. Освен голямо пристанище и важен търговски център, градът е популярна туристическа дестинация, предлагаща чудесни плажове и водни спортове. Пуерто Мадрин е чудесна отправна точка за незабравими екзкурзии сред красивата природа на Патагония. Не далеч от града се намира полуостров Валдес – тясна ивица земя, богата на изключителна флора и фауна. Полуостровът, който е най-дълбокото находище на сол в Южна Америка е част от списъка за Светновно и културно наследство на ЮНЕСКО.

– Валпараисо, Чили

Градът е едно от най-важните пристанища на Тихия океан в страната и дълги години играе важна роля за корабите, преминаващи между Атлантическия и Тихия океан през Магелановия проток. ЮНЕСКО го включва в своя списък за културно богатство през 2003. Градът разполага със страхотни гледки от десетките хълмове, сред които е построен, които обхващат светлините, покривите и сградите в долината. Отвисоко можете да се полюбувате на Тихия океан и залеза.

– Магеланов проток, Чили

Разположен между най-южната континентална точка на Южна Америка (нос Фроуърд) и остров Огнена земя, той е естествен проток, който свързва Атлантическия с Тихия океан и дълго време е единственият път между двата океана – до началото на 20 век, когато създават Панамския канал. Открива го португалският мореплавател Фернандо Магелан в началото на 16 век, по време на експедиция. Протокът се е оформил през ледниковата епоха, когато ледниците оформят тектонските долини, а сушата постепенно потъва под тежестта на ледената маса. Ако се решите да достигнете толкова на юг, можете да се впуснете в подводни приключения и наблюдение на китовете. Можете да посетите и суровата Патагония – най-южната част на южноамериканския континент.

За връзка с нас

тел. +359 52 300452

тел. +359 889 276910

тел. +359 889 276911

kruizi.info@gmail.com

Изпрати запитване

Последна новина

Celebrity Apex, лукс круизи 2021

Полезна информация

Често задавани въпроси

На Круиз! Едно невероятно изживяване по море

Видове каюти

Как да си изберете каюта в круизен кораб

Круизни съвети

Какво трябва да знаем преди пътуване

Круизи БГ

  •   гр. Варна, ул.Дубровник 4, вх.1, офис 1

  •    Тел.: 052 300452

  •    Мобилен 1: +359 889 276911

  •    Мобилен 2: +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

    

Следете ни във Фейсбук

Пишете ни

© Copyright 2017, Круизи.BG сайт на туристическа агенция Блу Сийс ЕООД - лиценз No: РК-01-6747