Контакти

  • +359 52 300452

  • +359 889 276911

  • +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

Оферти

Costa cruises се завръща с първо плаване на 6 септември 2020

Ексклузивно, компанията Costa cruises получи одобрение от Италианските власти и предприе рестарт след 6 месечно прекъсване причинено от Covid 19.

Кораб Costa Deliziosa притежание на компанията COSTA поднови своите плавания от пристанище Триест, Италия на 6 септември 2020г. Маршрутът на кораба е с продължителност 7 нощувки към градовете: Бари, Бриндиси, Сиракуза и Катания (Сицилия). Гостите към момента ще бъдат само граждани на Италия, през октомври се очаква компанията да отвори резервациите си и за други Европейски държави.

Компанията е разработила специални мерки за сигурност и безопасност по време на пътуването, свързани с предпазване здравето на гостите на борда и на брега. Стандартите за защита здравето на гостите са съгласувани с учени експерти и съдържат указания за спазване на изискванията определени от Италианските държавни власти и  Европейският съюз. В първият ден на отплаване, гостите пристигат поетапно разделени на групи, в определени часови интервали за да няма струпване в круизният терминал по време на чекиране. Сканира се с термометър температурата на гостите, попълва се формуляр с въпроси относно здравословното състояние на пътуващите, и се прави на всеки пасажер бърз тест с антигени за Ковид 19. Ако гостът се окаже положителен се взима втора проба PCR тест. Пътуващите ще се допускат на борда само с доказване на отрицателен тест. Екипажът също се тества периодично, като служителите са преминали 14 дневна карантина преди рестарта.

Екскурзиите ще се изпълняват само организирано чрез компанията, за по-голяма сигурност и спазване на хигиенни мерки. Транспортните превозни средства ще се почистват редовно с препарати преди гостите да започнат своята обиколка. При връщане обратно на борда, отново ще се измерва температурата на пътниците. Гостите няма да могат да се разхождат индивидуално за момента на тези първоначални плавания. В последствие компанията може да разреши по-свободно движение в пристанищата стига да има сигурност за това.

Клиентите ще могат да се забавляват както преди, капацитетът е ограничен, с цел спазване на социална дистаниция. Шоу продукциите ще се повтарят по-на често, а местата в театъра ще са разредени. Ползването на спа центъра, басейните и други зони ще бъде с ограничен достъп, с по-малък брой хора струпани на едно място. В нощните клубове също се спазва дистанция, като масите са на разстояние. Чистотата е завишена, нови филтриращи системи са вградени за пречистване на въздуха, по-често се почистват общите зони в кораба, както и каютите. Към момента маските са задължителни във вътрешните пространства. Медицинският център на кораба е оборудван с лекарски състав, който да съдейства при нужда на пътуващите.

Очаква се и втори кораб да направи рестарт още този месец. „Costa Diadema“ е плануван да отплава от Генуа на 19 септември 2020.

Компанията ще увеличава поетапно всеки месец броят на корабите, с цел възобновяване на круизите до края на годината. За съжаление сезонът в Южна Америка е премахнат, плаванията няма да се осъществят. Към момента са потвърдени зимните дестинации в Средиземно море, Канарските острови, Дубай, Кариби без визи.

Клиентите, които желаят да резервират от рано своето пътуване за догодина могат да направят своите записвания сега. Програмите в Северна Европа, Западно и Източно Средиземноморие за пролет/лято/есен 2021 са отворени.

РЕЗЕРВАЦИИ КРУИЗИ: тел. 0889276911; 0889276910; email: kruizi.info@gmail.com

За връзка с нас

тел. +359 52 300452

тел. +359 889 276910

тел. +359 889 276911

kruizi.info@gmail.com

Изпрати запитване

Последна новина

Costa cruises се завръща с първо плаване на 6 септември 2020

Полезна информация

Често задавани въпроси

На Круиз! Едно невероятно изживяване по море

Видове каюти

Как да си изберете каюта в круизен кораб

Круизни съвети

Какво трябва да знаем преди пътуване

Круизи БГ

  •   гр. Варна, ул.Дубровник 4, вх.1, офис 1

  •    Тел.: 052 300452

  •    Мобилен 1: +359 889 276911

  •    Мобилен 2: +359 889 276910

  •    Mail: kruizi.info@gmail.com

    

Следете ни във Фейсбук

Пишете ни

© Copyright 2017, Круизи.BG сайт на туристическа агенция Блу Сийс ЕООД - лиценз No: РК-01-6747