Контакти

 • +359 52 300452

 • +359 889 276911

 • +359 889 276910

 •    Mail: kruizi.info@gmail.com

Оферти

Нова ера за круизна почивка с кораб „MSC World Europa“ от серията кораби – “World Class”.

Уникален плаващ град, който ще ви потопи в захлас при пръв поглед. Ще бъде с 333 метра дължина, 22 палуби и 40 000 кв.метра общи зони за ползване от гостите. Дизайнът на кораба позволява зоните и пространствата да се отличават според тяхното настроение и преживяване, от спокойни дзен кътчета до оживената алея за забавление с магазини и барове. Ще бъде първият екологичен кораб във флота задвижван с природен втечнен газ за нулеви емисии. Плануван е да започне зимни плавания през декември 2022 с круизи от Дубай.

Ето и причините за да резервирате почивка с този възхитителен нов плаващ град.

 

Футуристичен дизайн

С поразителен силует, характерният 90-градусов отвес на кораба, оформен като стрела ще пори водата с лекота. Впечатляващата, невиждана досега Y-образна кърма, се отваря към впечатляващата 104 метра дълга пешеходна алея със спиращи дъха гледки към океана. Наполовина отворен към небето и наполовина покрит от внушителен LED небесен екран. Куполният екран ще включва специално изработени дисплеи през целия ден. Една от ключовите характеристики на напълно трансформираният кораб е суха пързалка „The Spiral”  –   обхващаща 11 палуби – най-дългата в морето! Елегантните извивки на впечатляващата пързалка от неръждаема стомана я правят истинско произведение на изкуството, както и забавен начин да стигнете от върха на кораба до крайбрежната алея.

6 Басейни, 14 джакузита, Аквапарк с виртуална технология.

Кулинарни преживявания с нова концепция

MSC World Europa представя и ви потапя в кулинарни емоции без географски граници основана на сезонните вкусове. Ще има силен фокус върху майсторски подбрани продукти в баровете и салоните, както и нови изключителни гурме концепции за хранене. Корабът представя 13 места за хранене, като 6 от тях са специални ресторанти срещу допълнително заплащане. Две нови места са модерният „ Chef’s Garden Kitchen” и „La Pescaderia” традиционен грил ресторант с морски деликатеси. Азиатски тепаняки грил ресторант, класически американски стейкхаус, Сушибар, латиноамерикански „Tacos & Cantina”. Три бюфетнни зони с нова локация работеща 24 часа в денонощието.

Баровете ще предлагат „Masters of the Sea Pub” разгърнат на два етажа с бирария. Друг бар „ Elixir – Mixology Bar” ще предлага изискани коктейли,  чайна в азиатски стил и аромати от Изтока, „ Emporium coffee bar” с подбрани кафета от целият свят,  „Gin Bar”, бар със свежи плодови сокове, бистро за богата гама от сладоледи и още много изненади.

Нови стилни каюти

MSC World Europa ще предложи 19 различни категории, като 65% ще бъдат с балкони. Седем нови категории за настаняване:

 • Апартаменти с балкон и каюти с балкон, които гледат от вътрешната част на кораба към алеята на забавленията за да се насладите максимално на жизнената атмосфера.
 • Мезонет Яхт клуб апартаменти с големи тераси и собствено джакузи на балкона“, както и открита част за хранене навън;
 • Стилни ауреа апартаменти с просторни балкони и собствено джакузи
 • Панорамни каюти с плъзгащ прозорец който се превръща в стъклен парапет когато се отвори.

Вип зоната с апартаменти MSC Yacht Club

Гостите, които търсят първокласно круизно изживяване с включени услуги, специални удобства и 24-часова обслужване от иконом – докато все още се наслаждават на възможностите за отдих и забавление, които предлага останалата част от кораба, могат да изберат да плават във Вип зоната „MSC Yacht Club“ – изключителна концепция отделно обособена зона-в-кораба.

В цената на пътуването са включени: ол инклузив пакет с напитки, интернет, специален ресторант, ползване на частен салон, бар и басейн, както и безплатен достъп до термалната зона в аура спа центъра.

РЕЗЕРВАЦИИ КРУИЗИ: тел. 0889276911; 0889276910; email: kruizi.info@gmail.com

За връзка с нас

тел. +359 52 300452

тел. +359 889 276910

тел. +359 889 276911

kruizi.info@gmail.com

Изпрати запитване

Последна новина

Промоция лято 2022 на круиз MSC

Полезна информация

Често задавани въпроси

На Круиз! Едно невероятно изживяване по море

Видове каюти

Как да си изберете каюта в круизен кораб

Круизни съвети

Какво трябва да знаем преди пътуване

Круизи БГ

 •   гр. Варна, ул.Дубровник 4, вх.1, офис 1

 •    Тел.: 052 300452

 •    Мобилен 1: +359 889 276911

 •    Мобилен 2: +359 889 276910

 •    Mail: kruizi.info@gmail.com

    

Следете ни във Фейсбук

Пишете ни

© Copyright 2017, Круизи.BG сайт на туристическа агенция Блу Сийс ЕООД - лиценз No: РК-01-6747