Контакти

 • +359 52 300452

 • +359 889 276911

 • +359 889 276910

 •    Mail: kruizi.info@gmail.com

Оферти

Нова ера за круизна почивка с кораб „MSC World Europa“ от серията кораби – “World Class”.

Уникален плаващ град, който ще ви потопи в захлас при пръв поглед. Ще бъде с 333 метра дължина, 22 палуби и 40 000 кв.метра общи зони за ползване от гостите. Дизайнът на кораба позволява зоните и пространствата да се отличават според тяхното настроение и преживяване, от спокойни дзен кътчета до оживената алея за забавление с магазини и барове. Ще бъде първият екологичен кораб във флота задвижван с природен втечнен газ за нулеви емисии. Плануван е да започне зимни плавания през декември 2022 с круизи от Дубай.

Ето и причините за да резервирате почивка с този възхитителен нов плаващ град.

 

Футуристичен дизайн

С поразителен силует, характерният 90-градусов отвес на кораба, оформен като стрела ще пори водата с лекота. Впечатляващата, невиждана досега Y-образна кърма, се отваря към впечатляващата 104 метра дълга пешеходна алея със спиращи дъха гледки към океана. Наполовина отворен към небето и наполовина покрит от внушителен LED небесен екран. Куполният екран ще включва специално изработени дисплеи през целия ден. Една от ключовите характеристики на напълно трансформираният кораб е суха пързалка „The Spiral”  –   обхващаща 11 палуби – най-дългата в морето! Елегантните извивки на впечатляващата пързалка от неръждаема стомана я правят истинско произведение на изкуството, както и забавен начин да стигнете от върха на кораба до крайбрежната алея.

6 Басейни, 14 джакузита, Аквапарк с виртуална технология.

Кулинарни преживявания с нова концепция

MSC World Europa представя и ви потапя в кулинарни емоции без географски граници основана на сезонните вкусове. Ще има силен фокус върху майсторски подбрани продукти в баровете и салоните, както и нови изключителни гурме концепции за хранене. Корабът представя 13 места за хранене, като 6 от тях са специални ресторанти срещу допълнително заплащане. Две нови места са модерният „ Chef’s Garden Kitchen” и „La Pescaderia” традиционен грил ресторант с морски деликатеси. Азиатски тепаняки грил ресторант, класически американски стейкхаус, Сушибар, латиноамерикански „Tacos & Cantina”. Три бюфетнни зони с нова локация работеща 24 часа в денонощието.

Баровете ще предлагат „Masters of the Sea Pub” разгърнат на два етажа с бирария. Друг бар „ Elixir – Mixology Bar” ще предлага изискани коктейли,  чайна в азиатски стил и аромати от Изтока, „ Emporium coffee bar” с подбрани кафета от целият свят,  „Gin Bar”, бар със свежи плодови сокове, бистро за богата гама от сладоледи и още много изненади.

Нови стилни каюти

MSC World Europa ще предложи 19 различни категории, като 65% ще бъдат с балкони. Седем нови категории за настаняване:

 • Апартаменти с балкон и каюти с балкон, които гледат от вътрешната част на кораба към алеята на забавленията за да се насладите максимално на жизнената атмосфера.
 • Мезонет Яхт клуб апартаменти с големи тераси и собствено джакузи на балкона“, както и открита част за хранене навън;
 • Стилни ауреа апартаменти с просторни балкони и собствено джакузи
 • Панорамни каюти с плъзгащ прозорец който се превръща в стъклен парапет когато се отвори.

Вип зоната с апартаменти MSC Yacht Club

Гостите, които търсят първокласно круизно изживяване с включени услуги, специални удобства и 24-часова обслужване от иконом – докато все още се наслаждават на възможностите за отдих и забавление, които предлага останалата част от кораба, могат да изберат да плават във Вип зоната „MSC Yacht Club“ – изключителна концепция отделно обособена зона-в-кораба.

В цената на пътуването са включени: ол инклузив пакет с напитки, интернет, специален ресторант, ползване на частен салон, бар и басейн, както и безплатен достъп до термалната зона в аура спа центъра.

РЕЗЕРВАЦИИ КРУИЗИ: тел. 0889276911; 0889276910; email: kruizi.info@gmail.com

За връзка с нас

тел. +359 52 300452

тел. +359 889 276910

тел. +359 889 276911

kruizi.info@gmail.com

Изпрати запитване

Последна новина

Новата круизна икона „Icon of the Seas“ 2024

Полезна информация

Често задавани въпроси

На Круиз! Едно невероятно изживяване по море

Видове каюти

Как да си изберете каюта в круизен кораб

Круизни съвети

Какво трябва да знаем преди пътуване

Круизи БГ

 •   гр. Варна, ул.Дубровник 4, вх.1, офис 1

 •    Тел.: 052 300452

 •    Мобилен 1: +359 889 276911

 •    Мобилен 2: +359 889 276910

 •    Mail: kruizi.info@gmail.com

    

Следете ни във Фейсбук

Пишете ни

© Copyright 2017, Круизи.BG сайт на туристическа агенция Блу Сийс ЕООД - лиценз No: РК-01-6747